menu naar de Airsales beginpagina naar de producten prijzen neem contact met ons op naar de Nederlandse beginpagina to the English homepage naar downloads
 www.airsales.nl  >  producten  >  luchtkanalen  >
spacer.gif - 43 Bytes luchtkanalen.png - 553 Bytes
luchtkanalen.jpg - 3618 Bytes

Luchtkanalen, rond en rechthoekig, kunt u per project aanvragen. Voor enkele stuks of een paar buizen kunt u beter bij uw huidige leverancier bestellen. Maar als het om een project gaat, loont het zeker een offerte aan te vragen bij AirSales. Dat kan u al gauw zo’n 15% schelen op uw huidige prijsafspraken.

Rechthoekige Luchtkanalen

De standaard rechthoekige kanalen worden door volautomatische machines gemaakt uit rollen bandstaal. Hierdoor bestaat het grootste gedeelte van de luchtkanalen uit één plaat, voorzien van de nodige versterkingen. Door slechts één langsnaad per kanaal (tot 1250mm) bekomen we ook een zeer hoge dichtheid. Bij middendruk en hoogdruk en op aanvraag brengen wij bij langsnaad- en kaderverbindingen een dichting aan, evenwel geen mastiek maar Vergacol, een onbrandbare, niet verhardende lijm. De kanalen zijn steeds voorzien van hun kadersysteem, dit kan eventueel los meegeleverd worden voor lengteregeling ter plaatse op de werf. Tevens vervaardigen wij alle mogelijke vormstukken zoals bochten, T-stukken, transfo's, verloopstukken, aftakkingen, vierkant-rondstukken en samengestelde vormstukken. Het is ons ook mogelijk alle stukken, hoe ingewikkeld ze ook mogen zijn, volgens plan te vervaardigen.

  
aanbieding.gif - 7870 Bytes

Airsales BV
Centraal Magazijn
Hogesteeg 44
5324 AE AMMERZODEN

+31 (0)6 460 907 68
+31 (0)20 254 13 97
sales@airsales.nl
www.airsales.nl
   


© Airsales All rights reserved, website supported by ivormatie//   
footer.jpg - 28598 Bytes